شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که از سه لایه تشکیل می شود. این شیرینی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می شود و در بین این لایه های خمیر کرم کاستارد و یا خامه زده شده و یا حتی مربا قرار دارد و روی آن با پودر قند ، کاکائو و یا آجیل پودر شده پوشانده شده است.

 

مواد لازم

خامه قنادی آماده : 1 بسته

خمیر هزار لایه آماده : 1 بسته

پودر قند : برای تزیین


آشپزی

شیرینی ناپلئونی

شیرینی ,پودر ,خمیر ,لایه ,قند ,بسته ,و یا ,1 بسته ,پودر قند ,می شود ,آماده 1

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


وبلاگ سامان مرادی nixan www.khadamat1400.com مطالب اینترنتی پیچ و رولپلاک نما خرید اینترنتی ریتا موبایل____________________Rita mobile Dr.javanroodi case report Robert's game Erica