شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که از سه لایه تشکیل می شود. این شیرینی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می شود و در بین این لایه های خمیر کرم کاستارد و یا خامه زده شده و یا حتی مربا قرار دارد و روی آن با پودر قند ، کاکائو و یا آجیل پودر شده پوشانده شده است.

 

مواد لازم

خامه قنادی آماده : 1 بسته

خمیر هزار لایه آماده : 1 بسته

پودر قند : برای تزیین


آشپزی

شیرینی ناپلئونی

شیرینی ,پودر ,خمیر ,لایه ,قند ,بسته ,و یا ,1 بسته ,پودر قند ,می شود ,آماده 1

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


لیموشو چرمهین من profi-shop طراحی وب سایت با سایت ساز قدرتمند سایتچین تبلیغات برتر 800 فان| ارزان ترین فروشگاه اینترنتی در کشور فروشگاه اینترنتی میهن استور arshiyandl وبلاگ آموزشی ثنا الله خیری Robby
دزدگ